Avast Business SolutionsAvast cybersäkerhets­lösningar för småföretag.


Få ett onlineskydd du kan lita på från en av ledarna inom cybersäkerhet.


Välj den nivå av skydd som fungerar bäst för din affärsverksamhet.


Att inte ha rätt skydd kan kosta din verksamhet tid och pengar och resultera i förlust av känslig information.


Låt oss hjälpa dig att skydda din verksamhets och dina kunders information så att du kan fokusera på att utöka din verksamhet med tillförsikt och sinnesro.


Avast Esssential Business Security


Avast Esssential Business Security innehåller vårt prisbelönta antivirus för att skydda din verksamhet mot virus, nätfiske, utpressnings­trojaner, spionprogram, nollsekundattacker, sårbarheter i Wi-Fi-nätverk med mera.


Skydda medarbetarna, oavsett varifrån de jobbar, mot virus, nätfiske, utpressnings­trojaner och avancerade internetattacker med oumbärlig enhetssäkerhet för små företag.

Avast Premium Business Security


Avast Premium Business Security kombinerar vårt prisbelönta antivirus med VPN och integritetsverktyg som hjälper dina anställda att förbli privata och säkra på nätet.


Se till att medarbetarna förblir privata och säkrare online. Nästa generations antivirusprogram med VPN och andra verktyg för avancerad säkerhet och integritet på nätet för små företag.

Avast Ultimate Business Security


Avast Ultimate Business Security kombinerar vårt prisbelönta antivirus och våra bästa integritetsverktyg med automatiseringsprogram för uppdaterings­hantering för att hålla dina enheter och program uppdaterade och skyddade.


Skydda användare, enheter och program mot skadlig kod, nätfiske, utpressnings­trojaner och avancerade internetattacker med vår bästa lösning för digital säkerhet, verktyg för integritet på nätet och uppdaterings­hantering.

Behöver du Uppdaterings­hantering?


Den ingår i Ultimate Business Security, vår högsta skyddsnivå!

I det här paketet kombineras prisbelönt antivirus, dataskydd och integritetsverktyg för att hålla dina enheter och program uppdaterade och skyddade.


Prova gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig!